Estes son les candidates preseleccionades del Sector Quatre Carreres

Posted on

Un any més, el sector Quatre Carreres ha tornat a viure una de les nits més decisives i emocionants en el calendari faller, la nit de la Preselecció de Corts d’Honor i Falleres Majors de València 2016 corresponent al nostre sector. Divendres passada va tindre lloc este bonic acte en el pavelló sur dels Jardins del Palau i van participar un total de dotze senyoretes i quinze xiquetes vingudes de gairebé totes les falles de la nostra Agrupació-Sector.ï

Molts falleres i falleres del nostre sector van estar eixa nit acompanyant i donant suport a les seues candidates, cosa que elles agraeixen de tot cor ja que és una nit de molts nervis i emocions. Els jardins del Palau de la Música tornen a ser un lloc màgic, un lloc on els somnis es fan realitat. Sobretot per a sis d’elles (tres xiquetes i tres senyoretes) que seran les candidates en l’elecció final que es farà al mes de setembre (previsiblemebt al Pavelló de la Font de Sant Lluïs, com en edicions anteriors).

L’acte celebrat la nit del 3 de juliol va estar presentats per Ariadna Galán, Fallera Major Infantil de València 2010, i Patricia Cañestro, després van desfilar les candidates de totes les falles que conformen la nostra Agrupació. Enguany les candidates eren les següents:


VEREDICTE DEL JURAT

Per últim, la Fallera Major de València 2015, Estefanía López, va ser l’encarregada de llegir el veredicte del jurat. amb molta emocio, Estefanía López, integrant d’una de les falles de la nostra Agrupació, va nombrar a les tres xiquetes i a les tres senyoretes preseleccionades a Corts d’Honor i Fallera Major de València. Un acte que a la nostra Fallera Major de València 2015 li porta molts records ja que l’any passat els Jardins del Palau van suposar el començamment del somni que ha viscut, ser la màxima representant de tots els valencians. Esperem que alguna de les elegides tinga la mateixa sort que Estefanía López Montesinos este any i puga representar-nos com a Cort d’Honor o Fallera Major de València un any més.

El veredicte va ser el següent, sent escollides les xiquetes

MARTA NAVARRO DASÍ, Falla Bisbe Jaume Pérez – Lluïs Oliag

IMG_7635

MARÍA BRIZ FENOLLOSA, Falla Plaça del Mercat de Montolivet

IMG_7642

CARLA ALBA RUBIO, Falla Sapadors – Vicent Lleó

IMG_7648

I les senyoretes:

CARLA ARGENTE GARCÍA, Falla Grabador Jordan – Escultor Pastor (La Fonteta)

IMG_7654

TAMARA DELGADO VALDÉS, Falla Bisbe Jaume Pérez – Lluïs Oliag

IMG_7661

LUCÍA JULIÁ MARTÍNEZ, Falla Ausias March – Na Robella

IMG_7668

I ací tenim a totes les candidates juntes:

IMG_7680 IMG_7717

IMG_7707

IMG_7713

Des del Sector Quatre Carreres volem donar l’enhorabona tant a les falles com a les candidates preseleccionades a Corts d’Honor i Falleres Majors de València 2016 pel nostre sector!! I també donar les gràcies a tots els assistents a este acte, esperem que vos haja agradat la nit!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s